Portes automàtiques a Barcelona

Portes automàtiques a Barcelona

El teu especialista a Barcelona de portes automàtiques té un nom: Electroparking. Benvingut!

D’ençà que vam obrir les portes l’any 1989, a Electroparking hem obert moltes portes més, amb l’última tecnologia del sector, pel que fa a la seguretat, comoditat i disseny.

Després de més de 30 anys de dedicació en exclusiva a la instal·lació, reparació, manteniment i subministrament de components per automatismes i control d’accés, la nostra empresa de portes automàtiques a Barcelona s’ha convertit en capdavantera del sector.

 Servei per a tota Barcelona i Catalunya

Comptem amb els mitjans tècnics i humans per poder abastar la instal·lació, reparació i manteniment de portes automàtiques a Barcelona i a tota Catalunya. Per proximitat, gran part de la nostra activitat se centra a la zona del Baix Llobregat, en localitats metropolitanes de la ciutat de Barcelona.

 Normativa, seguretat i eficiència

Complim de forma rigorosa les exigències tècniques necessàries per garantir la seguretat de la porta o automatisme. Per això, estem en constant adaptació a les novetats que sorgeixen en el control d’accés, i que a Electroparking incorporem en el catàleg de productes i serveis.

 Tota classe de portes, amb diferents classes d’obertures

Fabriquem tota classe de portes automàtiques a Barcelona i Catalunya, amb acabats de xapa galvanitzada, ondulada, llisa, perforada, microperforada, PC, deployé i veneciana, entre altres.

 Per a ús residencial, comercial o industrial

Totes les portes de garatge a Barcelona que parteixen del nostre taller a Pallejà poden ajustar-se a la classe de client, per a ús residencial, particular o comunitari i industrial o comercial, tant públic o privat.

 Demana’ns pressupost sense compromís

Si estàs buscant una empresa de portes automàtiques a Barcelona, per sol·licitar un pressupost d’una nova instal·lació, una reparació o la contractació d’un manteniment periòdic, consulta’ns sense compromís.

 Sí, vull saber un preu