Normativa de portes de garatge

Complim amb la legislació, adaptant-nos a la normativa vigent en portes de garatge i control d’accés

Normativa de portes de garatgeA Electroparking som conscients de la legislació vigent i adaptem la normativa de portes de garatge a les últimes novetats.

Tota porta automàtica, ha de tenir una documentació que mostri el Marcat CE, l’Expedient Tècnic, la Declaració de Conformitat i un Llibre de Manteniment, juntament amb un Manual d’ús.

La normativa de seguretat de portes de garatge contempla les exigències segons el tipus de porta i la legislació espanyola i europea.

La UNE-EN 13241-1:2004 pel Marcat CE de les portes és una norma europea que específica els requisits de seguretat i prestacions per a portes, portons i barreres, destinades a instal·lar-se en àrees accessibles a les persones. El seu principal objectiu és portar seguretat d’accés a les mercaderies i vehicles acompanyats o conduïts per persones en locals industrials, comercials o en garatges.

Aquesta norma europea també inclou a les portes comercials com persianes enrotllables, reixes enrotllables quan també estan situades per l’accés de vianants.

Segons la classe de portes i el seu ús, la normativa per a portes de garatge i altres portes automàtiques, es desglossa en altres disposicions, que podràs consultar en els documents adjunts que mostrem a continuació: