Instal·lació de portes automàtiques a Barcelona

A Barcelona i a tota Catalunya. Necessites un servei d’instal·lació de portes automàtiques?

Instal·lació de portes automàtiques a BarcelonaNecessites controlar l’accés a un garatge, recinte interior, exterior o l’entrada i sortida de persones d’un edifici? Compta amb Electroparking i ens ocuparem de la instal·lació de portes automàtiques a Barcelona o altres zones de Catalunya. Som una de les empreses de referència per al muntatge de portes de garatge amb qualsevol classe d’obertura (basculant, batent, enrotllable, corredisses, llibret…)

Normalment, el client que desitja un servei d’instal·lació de portes de garatge a Barcelona acudeix a nosaltres perquè avaluem la classe de portes que sigui més convenient. Si anem a l’espai disponible, l’altura i l’ús que hagi de realitzar-se, podem assessorar-te millor sobre la porta i l’automatisme que encaixi millor.

La teva seguretat i garantia, amb portes adaptades

A més del servei de fabricació i muntatge, podem ocupar-nos de la reparació i del manteniment de les portes o dels accessoris de control d’accés, com comandaments o equips. Pots contractar el servei d’instal·lació o bé, sol·licitar un pressupost per a un suport integral. Et donarem un preu ajustat al servei que necessitis.