Portes de garatge a Barcelona | Automatismes a Barcelona

Portes de garatge i automatismes a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

Tecnologia i qualitat s'uneixen per donar solucions personalitzades

134498_134525_automatismos_en_barcelona.jpg

Li donem la benvinguda a la pàgina web d'ELECTROPARKING, empresa capdavantera en la fabricació, instal·lació i reparació de tot tipus de portes de garatge a Barcelona. Amb més de 25 anys d'experiència a les nostres esquenes, ens hem convertit en una empresa consolidada en el sector de les portes de garatge i els accessos, gràcies al nostre signe diferencial: la qualitat.

Al llarg de tots aquests anys hem construït i instal·lat milers de portes de tot tipus de formes i mides, complint amb les expectatives i exigències tècniques de cada un dels clients que han confiat i confien en nosaltres. A més, el camí que hem recorregut des de l'any 1989 ens ha permès formar un equip tècnic d'experimentats professionals en la investigació, disseny, desenvolupament i construcció dels nostres productes.

A ELECTROPARKING no només ens dirigim a particulars i comunitats de propietaris, sinó que també disposem d'una línia de negoci centrada en la venda de productes als professionals del sector.

Fabriquem tot tipus de portes. Sol·liciti la que necessiti

134498_134529_puertas_garaje.jpg

A ELECTROPARKING ens caracteritzem per la varietat i qualitat dels nostres productes; fabriquem tot tipus de portes amb acabats en xapa galvanitzada, ondulada, llisa, perforada, microperforada, PCT, deployé i veneciana, entre unes altres.

Totes les portes, amb aplicacions tan residencials com comunitàries es fan a mida, tenint en compte les característiques físiques, l'espai disponible, els acabats i gustos del client.